Titular notícies

"L'ESQUIROL DE SANT ISCLE VA DEMANAR MADUIXES" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimecres 9 Febrer 2011


El dissabte 5 de febrer a la secció del programa
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) dedicada als Contes del Món hi vam poder escoltar el conte "L'esquirol de Sant Iscle va demanar maduixes", un conte de creació pròpia dels alumnes de 2on de Primària de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta.


Com cada setmana, el programa "
Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet dedica una secció al "Concurs de podcast - Contes del Món". Les 24 històries finalistes del concurs s'emeten en aquest programa que pots escoltar tots els dissabtes de 10 a 12h. El 5 de febrer vam tenir l'ocasió d'escoltar el conte "L'esquirol de Sant Iscle va demanar maduixes" dels alumnes de 2on de Primària de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta.


La Marta Obrador, tutora, i Mireia Suñé, alumna, ens presenten aquesta història de creació pròpia, on les maduixes, que és el nom d'aquesta classe de 2on de Primària, són un element molt important, i amb el poble de Sant Iscle com a escenari. Una història nascuda a partir del conte popular "el gall que es va trencar el bec" i que ens explica que ajudar als demés ens acosta a ser més feliços i que amb perseverança tot es pot aconseguir, transmetent valors com el respecte.

Escola aquí la secció dels Contes del Món del Món Obert!

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies