Titular notícies

En el MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET ESCOLTAREM els 24 CONTES FINALISTES del CONCURS de PODCAST

Dilluns 17 Gener 2011


El dissabte 15 de gener del 2011 el
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) ha començat a emetre els vostres contes! El programa dedicat a la solidaritat i la cooperació de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, tal i com va fer l'any passat en aquestes entrevistes, reestrena la secció "Contes del Mon". Un espai on setmanalment escoltarem els 24 contes finalistes -i als seus autors- de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". En aquesta ocasió ens apropem al Senegal amb el conte titulat "En Badou, Lala i la flor màgica", narrat pels alumnes de 3r de Primària de l'Escola Antoni Gaudí de Santa Coloma de Gramanet. No te'l perdis, fins i tot han fet un vídeo del relat!


El "Món Obert" està dirigit per Elisabet Cortiles i el podeu escoltar tots els dissabtes de 10 a 12h a Ràdio L'Hospitalet.

La primera hora de programa està dedicada a les entrevistes on es toquen temes d'actualitat recolzats per una tertúlia en la que hi participen membres de l'entitat SICOM - Solidaritat i Comunicació com ara Siscu Baiges, Jordi Navarro i en Ramon Viladomat, a més de Josep Maria Orta, Joan Barrera, Josep Giralt, Joan Palomés, Francesc Freixa, i Pau Miranda. També hi participen en Nicolás Cortés, assessor de cooperació i en Xavier Rius-Sant, analista de conflictes. radio l'hospitalet

A la segona hora hi podeu escoltar la secció "Tinguem la crisi en pau" de Josep Cabayol i els espais "L'H Coopera" i "Contes del Món" conduit per Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. És en aquesta secció on cada setmana escoltarem un dels 24 contes finalistes -i als seus autors- de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món".
mon obert

En la primera secció dels "Contes del Món" del Món Obert de Ràdio L'Hospitalet del l'any 2011 escoltem el conte "En Badou, Lala i la flor màgica" (Senegal), narrat pels alumnes de 3r de Primària de l'Escola Antoni Gaudí de Santa Coloma de Gramanet. A més, han fet un video del conte amb il·lustracions animades! A continuació el pots veure:

En Badou, la Lala i la flor màgica from Antoni Gaudi on Vimeo.

Aquí teniu l'àudio de la secció dels "Contes del Món" del Món Obert de Ràdio L'Hospitalet dedicat al conte "En Badou, la Lala i la flor màgica". Recordeu que també podeu escoltar els vostres contes a les nostres "Ràdios amigues"!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies