Titular notícies

La REVISTA EL CARRER de la FUNDACIÓ LA RODA amb els CONTESDELMON.ORG

Dijous 9 Desembre 2010


La Revista "El Carrer", impulsada per la Fundació La Roda, ha publicat en el seu número 52 una notícia referent a l'èxit de participació de la 2ona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". L'apartat "Destaquem" de la revista fa ressò dels més de 100 centres educatius inscrits enguany al concurs. La  revista "El Carrer" ja va destacar la tasca dels Contesdelmon.org l'any passat, en la primera edició, i aquest any ha volgut remarcar l'augment del nombre d'infants i joves que s'apunten a enregistrar contes arrelats als pobles de la Terra.

fundacio la roda
"Carrer" és la revista de la Fundació La Roda. Comença a publicar-se des de l'any 1987 i des d'aleshores ens acosta les iniciatives del món associatiu català. És per això que s'ha fixat en la tasca de COMSOC - Comunicació Social, l'associació impulsora del "Concurs de Podcast - Contes del Món". Ara, al seu número 52, hi destaca la gran participació de la 2ona edició al concurs. La revista ja es va fer ressò del balanç d'inscripció del primer concurs i ara comparteix l'èxit important que s'ha assolit amb la 2ona edició, enguany oberta a tot Catalunya.

 

La Fundació La Roda va néixer l'any 2003, hereva de l'Associació La Roda, un dels circuits d'espectacles familiars i d'educació en el lleure més importants de Catalunya des del 1977, any en què es va crear l'entitat, i des d'aleshores, Roda utilitza la cultura, les tradicions festives i les arts, en particular les arts escèniques, com a eines educatives, de prevenció, de cohesió, de dinamització i de transformació social i comunitària.


Consulta aquí l'article de la revista "Carrer" dedicat als Contesdelmon.org, el pots trobar a la pàgina nº 10!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies