Titular notícies

CANVI en el TERMINI de PRESENTACIÓ dels VOSTRES CONTES

Dimarts 7 Desembre 2010


Arran l'allau de peticions que ens heu enviat, canviem la data límit de presentació dels vostres contes. Teniu temps d'enviar els vostres treballs fins al divendres 17 de desembre del 2010. Compteu amb una setmana més. D'aquesta manera, la setmana de votació online passa a ser la del 20 al 24 de desembre i abans d'acabar l'any ja tindrem la resolució definitiva del jurat. Esperem que amb aquesta mesura pugueu participar en aquesta segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món".


Sou molts els centres que us heu manifestat manca de temps per presentar els vostres treballs. Així doncs, des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, impulsora del "Concurs de podcast - Contes del Món", hem cregut convenient ampliar el termini de presentació dels contes una setmana més, fins al divendres 17 de desembre del 2010. Esperem que així els 110 centres educatius de 66 municipis d'arreu de Catalunya inscrits, pugueu presentar la feina realitzada.

 
Amb aquesta mesura, la setmana de votació online passa a ser la del 20 al 24 de desembre. Ja sabeu que durant aquesta setmana podreu votar aquells contes que us semblis més interessants a través de l'apartat "Vota" de la nostra pàgina web. La votació popular online és lliure i es pot fer a múltiples contes. Ara bé, tan sols es podrà votar una vegada pel mateix podcast i en cas d'identificar votacions repetides d'un mateix subjecte només es comptabilitzaran com un vot. El jurat popular online triarà 50 podcast. I d'aquests, el jurat format per professionals de la ràdio i representats d'ONL en triarà 24 que sortiran publicats en el segon "Llibre i disc dels Contes del Món".

La resolució del jurat la sabrem abans que acabi l'any.
 

Aprofitem per recordar-vos que heu d'enviar el podcast, el text i el dibuix sota el mateix títol. L'àudio del conte en format ".mp3", el text en ".doc" i el dibuix en ".jpg". Ho heu d'enviar a través del "
Formulari de participació". En el cas concret de la il·lustració, a més, heu d'enviar l'original per correu postal a Ràdio L'Hospitalet (Plaça de Francesc Macià i Llussà, 25-29. 08902 L’Hospitalet) a nom de Damià Caro (Món Obert).

Esperem que aquesta mesura us ajudi a presentar els vostres contes!


Més sobre...: data , limit , presentacio , conte , contes , concurs , 2010 , dibuix , mp3 , audio , segona , edicio , termini , 17 , desembre
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies