Titular notícies

TOTS x TOTS de COM RÀDIO amb el CONCURS de PODCAST CONTESDELMON.ORG

Dilluns 6 Desembre 2010


El dijous 28 d'octubre a les 22'30h al programa Tots x tots de COM Ràdio (91.0 FM i online) vam tenir l'ocasió de presentar el
"Concurs de podcast - Contes del Món" als oients solidaris d'en Ramon Company i Siscu Bages. En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar els objectius i la dinàmica totalment participativa de la iniciativa, i un dels seus resultat col·lectius: el primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que tot just vam presentar el dijous 14 d'octubre a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat.


El programa
Tots x tots de COM Ràdio està dirigit i presentat pel periodista Ramon Company. Un espai dedicat a la solidaritat i cooperació on vam tenir ocasió d'explicar com va néixer el "Concurs de podcast - Contes del Món" i en quin estat es troba ara. Si bé el passat 14 d'octubre presentàvem el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", resultat de la primera edició, el segon concurs compta amb una salut de ferro, doncs hi participen 110 centres educatius d'arreu de Catalunya.

tots x tots com radio A la secció conduïda per en Siscu Baiges, en Damià Caro -membre de COMSOC - Comunicació Social- va explicar que el concurs preten, en definitiva, afavorir la transmissió de valors humanistes a través de la oralitat. Posant les noves tecnologies de la comunicació al servei de cultura popular.

Per això, des de COMSOC - Comunicació Social, impulsem un concurs sense ànim de lucre, un espai comunitari on la mainada pot expressar-se amb llibertat i amb equitat, compartint un element cultural que compartim tots els éssers humans: els contes.

Així, la primera edició del concurs, explicava en Damià Caro, va servir-nos per adonar-nos encara més de la gran diversitat que hi ha a les escoles i instituts catalans. Només a la província de Barcelona, hi ha persones procedents dels més de 220 països existents al planeta Terra.

Escolta l'entrevista al "Tots x tots" de COM Ràdio sobre els Contesdelmon.org!
 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies