Titular notícies

DISSABTE ARTICULAT de VILASSAR RÀDIO amb el CONCURS de PODCAST CONTESDELMON.ORG

Dilluns 15 Novembre 2010


El dissabte 25 de setembre a les 9h en el programa
Dissabte articulat de Vilassar Ràdio (98.1 FM i online) vam tenir l'ocasió de conversar amb en Jaume Cabot, conductor d'aquest programa matinal dedicat als més menuts, i amb en Manel Hernández, músic i animador infantil de l'AMAPEI, de qui teniu un  "Conte de mostra" del "Concurs de podcast - Contes del Món". Amb ells, vam tenir l'oportunitat de compartir la bona acollida que esta tenint el primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i la segona edició del concurs que compta amb la participació de 110 centres educatius de tota Catalunya.

 
vilassar radio "Dissabte articulat" és un programa de Vilassar Ràdio que té la intenció d'acostar la ràdio i la música als més petits. Per aquest motiu, el Concurs de podcast - Contes del Món els suscita un interès especial. En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va tenir el gust de compartir amb en Jaume Cabot, en Manel Hernández i l'audiència de Vilassar Ràdio la dinàmica i resultats del concurs de contes.
 
També hi va haver espai per explicar què és COMSOC - Comunicació Social i quins és el seu objectiu principal: socialitzar la comunicació. Els seus projectes són: El portal del Turisme responsable amb web www.coneixmon.org i el Concurs de podcast - Contes del Món amb web www.contesdelmon.org. Tant en Damià Caro, com els locutors del "Dissabte Articulat" van coincidir en la necessitat de generar espais populars  per facilitar la comunicació entre moviments socials, entitats, en definitiva la societat civil.
 
logo grup articulat Manel Hernández, interlocutor en aquesta conversa matinal, és un dels membres del grup Articulat i de l'AMAPEI (Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils), i va enregistrar un conte de mostra per a la primera edició del concurs. Es tracta del conte de l'Abiyoyo, un conte de Charles i Peter Seeger. La música és una melodia popular de Sud Àfrica. A Catalunya el va popularitzar en Xesco Boix.

Cada dissabte de 9 a 10h al programa "Dissabte Articulat" de
Vilassar Ràdio, s'emetrà un dels contes participants al concurs.

Escolta l'entrevista de "Dissabte Articulat" de Vilassar Ràdio dedicada als Contesdelmon.org!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies