Titular notícies

La GALERÍA de RADIO EUSKADI amb el CONCURS de PODCAST CONTESDELMON.ORG

Divendres 29 Octubre 2010


El diumenge 5 de setembre a les 15'30h en el programa "La Galería" de Radio Euskadi (freqüències FM i online) vam tenir l'ocasió de parlar -via telèfon- amb ldoia Lázaro, per a tots els oients de l'emissora pública del País Basc. Va ser en el magazine de caps de setmana "La Galería", un programa on la cultura té un lloc predominant. Així en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar als periodistes i oients bascos la dinàmica i els objectius del "Concurs de podcast - Contes del Món", i la bona acollida de la segona edició amb 110 centres educatius de Catalunya inscrits.


El programa "La Galería" de Radio Euskadi està dirigit per la periodista Idoia Lázaro en col·laboració amb Begoña Yedra. Aquest espai radiofònic aposta per temes tant importants com la cultura, la solidaritat, l'ecologia i les noves tendències.
Vam conversar durant més de vint minuts sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món" i fins i tot vam poder compartir algun conte en antena. Una bona ocasió per difondre -fóra del territori català- la il·lusió d'infants, joves i docents, que han plasmat part de la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra en un conte en format mp3.

La Idoia Lázaro, locutora de "La Galería", i en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, van posar de manifest el valor del conte. Una tradició oral ancestral que ara combinem amb les noves tecnologies de la comunicació per apropar-nos als més petits i adonar-nos tots plegats que malgrat provenir de territoris molt llunyans i diferents, en essència els humans som molt iguals.
 radio euskadi la galeria

Aquesta conversa sobre la importància de la cultura popular de tradició oral els va portar a ressaltar la necessitat de facilitar espais d'intercanvi cultural. Com la plataforma www.contesdelmon.org, on de forma permanent podeu escoltar les desenes de contes narrats per petits i grans. A l'apartat "Escolta" els trobareu tots.

Escolta l'entrevista de "La Galería" de Radio Euskadi dedicada als Contesdelmon.org!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies