Titular notícies

TOTS els MATINS de RÀDIO L'H amb els CONTESDELMON.ORG

Dijous 30 Setembre 2010


El dimecres 22 de setembre a les 10'45h des del programa "
Tots els matins" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam destacar l'alta i bona participació de la comunitat educativa de les comarques barcelonines en la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i en especial la complicitat de la ciutat de L'Hospitalet. Doncs l'emissora municipal és una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org i 24 grups classe de 8 centres educatius de la segona ciutat més gran de Catalunya va "Dibuixar pels Contes del Món". Obres sonores i plàstiques que trobareu al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


Tots els matins és un magazín matinal, de tres hores de durada, que s’emet de dilluns a divendres, de 9 a 12 del matí. S’hi tracten temes d’actualitat i s’hi ofereix informació de serveis, especialment centrada en la ciutat de L’Hospitalet. El programa és presentat per Anna Rodríguez i Elisabeth Pavón.

A l'entrevista en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va fer balanç de la primera edició del concurs, de la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món" i del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".  

En Damià va recordar que la segona edició del Concurs dels Contesdelmon.org està obert a tots el centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya, molts dels quals en aquell moment ja estavan inscrits.
Entre aquests, centres que participaran per segona vegada i que han animat a altres membres de la comunitat educativa a narrar oralment contes arrelats als pobles de la Terra. A l'entrevista també vam ressaltar la plana "Suport", una orientació tècnica per enregistrar els teus podcast.

Escolta l'entrevista de Tots els Matins de Ràdio L'H! 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies