Titular notícies

ONLINE l'ENTREVISTA de la RÀDIO del FESTIVAL ESPERANZAH!

Dissabte 31 Juliol 2010


Unes setmanes enrere
t'explicàvem que durant els tres dies del Festival Esperanzah! -un festival de músiques del món celebrat a El Prat de Llobregat- van emetre els contes del concurs de podcast per l'emissora de l'esdeveniment: Ràdio Esperanzah!. I què a més el dissabte 26 de juny van entrevistar en directe a Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per presentar la primera edició d'una iniciativa que ha animat a més de 1.000 infants i joves a compartir la cultura popular de tradició oral amb l'ús de les noves tecnologies de la comunicació i la informació.

festival esperanzah
Esperanzah! World Music Festival treballa per establir un pont real entre la música, les arts i el compromís per la mobilització de la societat civil per un món més just i sostenible. Aquest any el Festival Esperanzah! va portar al Prat de Llobregat una mostra representativa de les millors Músiques del món de l'Estat espanyol, a més de contar amb la presència d'artistas internacionals.

A més del concerts va haver altres activitats com la Ràdio Esperanzah!, teatre al carrer, un mercat a l'aire lliure i un “poble gastronòmic” amb cuines del món.

Els contes enregistrats en mp3 del primer "Concurs de podcast - Contes del Món" van sonar durant els tres dies del Festival.

La Claire Callegaro, periodista de
Ràdio Esperanzah!, i en Damià Caro, membre de COMSOC, van explicar la dinàmica del Concurs Contesdelmon.org i van comprovar com es poden "cantar contes i contar cançons" amb l'audició del conte Abiyoyo. Un conte popularitzat per en Xesco Boix i interpretat en aquesta ocasió per Manel Hernández del grup Articulat.

Els aprenentatges del concurs de contes, com tenir el llibre i disc, les dades de participació i altres sorpreses a l'entrevista de Ràdio Esperanzah! sobre els Contesdelmon.org.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies