Titular notícies

RÀDIO MOLLET a l'ESTIU EMET les NARRACIONS del CONCURS CONTESDELMON.ORG

Dimecres 21 Juliol 2010


Aquestes vacances pots escoltar cada dimecres a partir de les 23h un viatge humà i literari en el Món Obert d'estiu de Ràdio L'Hospitalet, però tens una cita diària amb
Ràdio Mollet. L'emissora municipal del Mollet del Vallès torna a dedicar un espai als Contes d'estiu. Els mesos de juliol i setembre emetran narracions gravades per persones que han col·laborat amb l’emissora, i a l'agost escoltarem cada dia els contes del concurs! Contes d’estiu s’emetrà a les 9h i, en repetició, a les 16h.


L'emissora municipal Ràdio Mollet del Vallès va néixer el 22 de gener de 1981 de la mà d'un grup d'aficionats al món radiofònic i l'Ajuntament. En aquest anys, l'emissora s'ha consolidat com el referent informatiu més immediat de la vida de la ciutat i ha estat escola per a molts professionals. Ràdio Mollet, que es pot sintonitzar al 96.3 de la FM i online, és un mitjà obert a les persones, a les entitats i a les associacions de la ciutat.Cada temporada, Ràdio Mollet prepara una nova programació centrada en tres eixos fonamentals: la informació local, la participació ciutadana i l’entreteniment. A més, l’emissora municipal completa la seva programació diària connectant amb
COMRàdio.

Concretament la
programació estival de Ràdio Mollet torna a dedicar un espai al públic infantil amb la narració diària d’un conte i acompanyada d’una selecció de música per als petits i les petites de la casa. Contes d’estiu s’emetrà a les nou del matí i, en repetició, a les quatre de la tarda.

A més, la darrera setmana de juliol, es farà una programació especial amb la lectura complerta de El Petit Príncep, l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry, publicada l’any 1943 a Nova York i que és un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un conte per a nens.

La cita a Ràdio Mollet amb les narracions del concurs dels Contesdelmon.org serà durant el mes d'agost a les 9h, i en repetició a les 16h. Escolta
la falca de promoció que han preparat especialment per a aquesta emissió

Vosaltres també voleu ser una Ràdio Amiga dels Contesdelmon.org?
 
Des de COMSOC - Comunicació Social animem totes les emissores de ràdio a emetre les narracions participants del primer -i en breu del segon- "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org i que ara formen part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Així sereu una Ràdio amiga! Com altres 11 emissores que ja ho són!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies