Titular notícies

Un CONTE sobre ÀFRICA en el DARRER MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimecres 7 Juliol 2010


El dissabte 26 de juny en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) part de la comunitat educativa del
Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona va presentar un conte ambientat al continent africà titulat "Àfrica". Es tracta de la darrera entrevista dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món" de la temporada 2009/10. Així acabem amb les converses que hem dedicat des del mes de gener als autors i autores dels 24 contes que formen part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


El Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona, és una escola del barri de Vilapicina -un petit barri del districte barceloní de Nou Barris situat entre Horta, el Turó de la Peira, i Sant Andreu- que ha participat al concurs amb dos contes. Dues obres sonores que formen part del primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org": "La filla del Carboner", obra de 4rt de Primària que ja van presentar en el Món Obert de Ràdio L'H (veure notícia), i "Àfrica", una història creada per les alumnes de 4rt d'ESO. Es van apropar fins a l'emissora dues de les quatre autores del conte: Daniela Villarrubia i Anna Carbonell. No vam poder assistir les seves companyes Marta Ferreres i Soraya Agudo. Però si que ho va fer Sònia Aymerich, Coordinadora TIC del Col·legi.


Precisament la Sònia Aymerich va ser la persona qui va rebre la nostra convocatòria par email i va proposar l'activitat a les alumnes de 4rt d'ESO que ja treballàven amb l'Audacity. A inicis dels curs es plantejàven crear una ràdio de l'escola però al conèixer la proposta del concurs de contes enregistrats en mp3 es van decidir per aquest camí. Ara a la web del Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona destaquen la seva participació tant en el concurs com en el Món Obert de Ràdio L'H.

Escolta l'entrevista
i mira l'àlbum de fotos de les autores del conte Àfrica!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies