Titular notícies

El PERIÓDICO LATINO amb el CONCURS dels CONTES DEL MÓN en MP3

Dilluns 12 Juliol 2010


El diari "Latino", en la publicació del divendres 2 de juliol, difon una notícia sobre la primera convocatòria del "Concurs de podcast - Contes del Món" i el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que es fruit de la participació de 67 contes participants de 24 centres educatius de les comarques de Barcelona i 24 grups classe de 8 centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat que van "Dibuixar pels Contes del Món". El Periódico Latino, amb un tiratge de 30.000 exemplars, explica com formular la reserva online del material.


A continuació compartim la nota del mitjà escrit, amb delegacions a Barcelona, Madrid i València, fruit de la conversa mantinguda per la periodista Zulma Sierra del diari Latino amb en Damià Caro, membre de l'
Associació COMSOC - Comunicació Social.
 
El diari Latino està editat per Novapress i busca donar una veu massiva al col·lectiu llatí a l'Estat espanyol, promoure el seu progrés social i econòmic i defensar els seus interessos.

Novapress és una empresa editorial promoguda per un consorci d'accionistes de diversos sectors amb l'objectiu de servir al col·lectiu llatinoamericà resident a l'Estat a través d'un mitjà de comunicació massiu, rigorós, professional i proper als seus lectors.

A Novapress diuen que el major actiu que tenen és la seva gent: més de 30 persones de tots els racons de Llatinoamèrica i de la península ibèrica, dedicats en cos i ànima a que les seves publicacions siguin un instrument imprescindible per a les comunitats llatines.

L'article dedicat als Contesdelmon.org també té una
versió digital. 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies