Titular notícies

El NINES RUSSES de RÀDIO CIUTAT de BADALONA amb el LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG

Dimarts 29 Juny 2010


El dilluns 21 de juny a les 20'30h en el
Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (94.4 FM i online) vam presentar el primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org. Aquesta obra col·lectiva ja és una realitat material i l'emissora del municipi més participatiu ens dedica novament un espai. Sigues tú també una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org!


Cristina Pitarque, locutora del programa Nines Russes de RCB, destaca en l'entrevista que el Concurs de contes enregistrats en mp3 facilita que els infants i joves passin d'actors passius a actors actius: han de cercar contes tradiconals o populars, adaptar-los, i enregistrar-los. Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, coneix bé les històries dels concursants i posa alguns exemples en l'entrevista per visualitzar com la iniciativa fomenta el treball en equip i com la multiculturalitat present a les comarques barcelonines queda plasmada en el material publicat.

Cristina i Damià expliquen en el Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona com es pot
reservar el llibre online i també com preinscriure's per a la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" oberta, aquesta vegada, a tota Catalunya. En Damià destaca la bona acollida de la segona convocatòria: hi ha més de 50 centres educatius amb voluntat de participar.

La Cristina Pitarque de RCB recorda també que des de COMSOC - Comunicació Social
animem a les comunitats educatives a celebrar "Diades dels Contes del Món" amb l'energia d'animadors i conta contes amics: com el grup Ara va de bo i l'AMAPEI. Els trobaràs en aquest directori.

Escolta l'entrevista i gaudeix de contes a l'estiu!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies