Titular notícies

Un CONTE del MARROC en el MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Divendres 18 Juny 2010


El dissabte 12 de juny en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i
online) vam conversar amb part de la comunitat educativa de l'Institut Estany de la Ricarda d'El Prat de Llobregat que ens van presentar una història ambientada al Marroc: en Joha predicador. Un conte treballat a l'Aula Oberta de l'Institut, com altres 5 obres que van presentar i que pots escoltar a l'apartat "Contes participants". A més, el relat sonor que destaquem el trobaràs al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


Els joves de 3er i 4rt d'ESO de l'Institut Estany de la Ricarda que formen part de l'Aula Oberta han participat amb diversos contes d'arreu del món. Són dels centres educatius més actius en la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món".


L'equip docent va proposar l'activitat als alumnes. Ells es van animar i van cercar contes per internet. A la xarxa, el Mimoun Menia i el Carlos Maya, alumnes de 4rt d'ESO, van trobar el conte d'en Joha predicador, un relat del Marroc sobre un pare que mai diu la veritat als fidels.

A més dels autors del conte destacat, es van desplaçar fins a les instal·lacions de Ràdio L'Hospitalet diversos membres de l'Institut Estany de la Ricarda d'El Prat de Llobregat: Joan Puig, professor de Llengua i literatura catalana, Estefania Vidal i en Carlos Pérez autors del conte
"Els nois i la bruixa del castell" (Cuba), en Franki Carretero i en Franco Esteve intèrprets de  "La mina maleïda" (Xile); en Juan Lozano i en Nico Estay, autors de "Les tres pasquales" (Xile) i na Latifa Gourari i la Azahara Soriano autores de "La història del Manco i la Mama" (Perú). En Jonathan Bola i l'Alex Togana alumnes de 3er d'ESO, també hi van ser presents.

Tots els contes participants els podeu escoltar online i la història d'en Joha predicador també al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Un material que ja podeu
reservar online.

Escolta l'entrevista i mira les fotografies de l'Institut Estany de la Ricarda d'El Prat!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies