Titular notícies

L'HORA del PATI de RÀDIO L'H fa BALANÇ i ANIMA el SEGON CONCURS CONTESDELMON.ORG!

Dilluns 17 Maig 2010


El dissabte 8 de maig en el programa
L'hora del pati de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam parlar sobre el tram final del primer "Concurs de podcast - Contes del Món", sobre el llibre i disc fruit de la iniciativa i sobre la segona edició oberta als centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya. Et recordem que el darrer dia per a fer la preinscripció online és el dimecres 30 de juny del 2010.


L'hora del pati és un programa de Ràdio L'Hospitalet dedicat a la comunitat educativa conduït per Maria Antònia Sánchez i Vanessa Teixidor. En la conversa Damià Caro, membre de COMSOC,  explica com va la publicació del primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" amb la complicitat de l'Editorial Estudiologo, i comenta sobre la segona edició de la iniciativa oberta a tota Catalunya. Recorda que tens temps fins al dimecres 30 de juny per a formalitzar online la preinscripció.

L'hora del pati s'emet cada dissabte de 13 a 14h i està pensat per a què els més joves de la casa siguin els protagonistes i les escoles de la ciutat coneguin per dins com són els mitjans de comunicació públics.

Escola l'entrevista que ens dediquen des de L'hora del pati de Ràdio L'H!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies