Titular notícies

CONTES de PAPER en el MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimarts 18 Maig 2010


El dissabte 15 de maig en el
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam dialogar novament amb part de la comunitat educativa de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, que en aquesta ocasió ens van presentar una història ambientada a l'Índia: "Contes de paper". Aquest centre de Badalona és el què més a participat -amb 11 relats sonors- al "Concurs de podcast - Contes del Món" i el què més presència té en el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que ja pots reservar online.


L'
Escola Margarida Xirgu de Badalona compta amb un instrument de participació i expressió molt potent: la "Ràdio Xirgu". És des d'aquí, per exemple, on cada setmana llegeixen les notícies del centre i donen les felicitats als joves que fan anys. Coneix bé la ràdio Jéssica Ruíz, autora del relat "Contes de paper" i alumna de 6è de Primària. Com altres nois i noies, ella va escriure i presentar una història al grup classe que finalment va ser una de les escollides per a participar a Contesdelmon.org.

El relat és presentat per Yerendi Alaman, que a més és autora d'un dels contes participants: "
El jardí del meu avi" (Cuba). La narradora és la mateixa Jéssica Ruiz. A Ràdio L'H vam comptar també amb la participació de Montse Mercader, tutora de 6è A de Primària.

Escolta l'entrevista i mira les fotografies de les autores de "Contes de paper"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies