Titular notícies

Un CONTE del JAPÓ en el MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Divendres 14 Maig 2010


El dissabte 8 de maig en el Món Obert de Ràdio L'H (96.3 FM i online) vam conversar amb part de la comunitat educativa de l'Escola Pare Poveda de Barcelona. Un programa que ens permet conèixer la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra d'una forma senzilla i amena, a través de contes enregistrats en mp3. Cada setmana tens una cita amb un dels autors dels 24 contes que formen part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". En aquesta ocasió ens conten "L'avi de les flors".


En aquesta escola l'expèriència del "Concurs de podcast - Contes del Món" es va traduïr en un treball conjunt entre la classe de música i la classe de religió, que va permetre desenvolupar amb èxit i treballar la part sonora i moral del conte. Per això van anar al Món Obert de Ràdio L'H Rosanna Berenguer, mestra de música, i Paz García-Faria, de religió. A més, vam contar amb la presència de 4 joves de l'aula de 6è de Primària: Sara Pérez, Marta Cervera, Aina Bosch, i Adrián Montero, intèrprets del conte japonés "L'avi de les flors".

Des de l'Escola van conèixer l'iniciativa a través de la web
XTEC i ràpidament es van organitzar i van cercar una història per compartir. La Marta, que en l'entrevista es confessa fanàtica del Japó i del còmic, va proposar explicar el conte: "L'avi de les flors". Amb l'experiència alguns van aprendre fins i tot paraules en japonès.

Escolta l'
entrevista a l'Escola Pare Poveda de Barcelona i mira les fotografies!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies