Titular notícies

Les NOVETATS de CONTESDELMON.ORG en el NINES RUSSES de RÀDIO CIUTAT de BADALONA

Dimecres 28 Abril 2010


El divendres 9 d'abril a les 20'10h vam participar presencialment en el programa
Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona (RCB). Una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org que un dilluns, cada 15 dies, emet els contes participants en el "Concurs de podcast - Contes del Món". En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va visitar per primera vegada els estudis de l'emissora municipal per compartir les últimes novetats de la iniciativa que dinamitza la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra a través de les noves tecnologies.


A Badalona saben contar històries: no hem d'oblidar que l'
Escola Margarida Xirgu d'aquesta ciutat ha estat el centre educatiu que més contes ha enviat al Concurs de Contesdelmon.org, i que dos centres més l'Escola Antoni Botey i l'Escola Josep Carner també hi han de participat amb obres sonores de qualitat que podeu escoltar. Motiu de més, per a què un dilluns cada quinze dies a les 20'45h el Nines Russes, el programa presentat per Cristina Pitarque i Carlotta Santos, emeti dos contes del concurs.

En Damià havia estat entrevistat en dues ocasions per la Cristina del programa Nines Russes, però aquesta va ser la primera vegada que van dialogar presencialment. Van parlar de moltes coses: els
resultats del Concurs de podcast i de la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món", la possibilitat de reservar -i gairebé tocar- el primer "Llibre i CC dels Contesdelmon.org",... A l'inici de l'entrevista escoltem l'animador Oriol Canals i en acabar un regal pels sentits: una cançó d'en Xesco Boix.

Escolta l'entrevista del Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona dedicada als Contesdelmon.org!

Per cert, el dilluns 3 de maig a les 20'45h RCB (94.4 FM i online) emetrà els contes: "Amanda" i "El conillet de la casa de palma".

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies