Titular notícies

Un CONTE AMBIENTAT a ETIÒPIA en el MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dilluns 19 Abril 2010


El dissabte 17 d'abril en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam acollir a part de la comunitat educativa de l'
Escola La Florida de Santa Perpètua de Mogoda. Alumnes de 6è de Primària ens van presentar un conte creat de forma col·lectiva -a l'aula de música- ambientat a Etiòpia: la història titulada "Dingo i el krar magic".


Vam conversar amb Alexandra Carrillo, mestra de música de l'Escola La Florida de Santa Perpètua de Mogoda, i amb els alumnes de 6è de Primària: Abel Castillo, Àlex Rodríguez i Marc Àlvarez.

Aquest centre educatiu es caracteritza per fomentar l'aprenetatge d'idiomes i l'ensenyament sobretot mitjançant la pràctica. La seva relació amb el "Concurs de podcast - Contes del Món" es va iniciar quan la mestra de música va convidar als alumnes de 6è de Primària a escriure contes sobre països en vies de desenvolupament. Entre tots els contes creats en van fer un, una obra absolutament col·lectiva.

Els nois van explicar a l'entrevista què han après sobre Etiòpia i el països en vies de desenvolupament, així com van fer l'enregistrament. En la gravació van gaudir d'allò més, sobretot en el moment de musicar el conte. Per tot això i més coses que expliquen en l'entrevista, pensen participar en la segona edició del Concurs Contesdelmon.org 2010/11.

Escolta l'
entrevista en el Món Obert de Ràdio L'H i mira les fotografies dels autors del conte "Dingo i el krar màgic".


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies