Titular notícies

El FARAÓ TUTANKAMON en el MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Divendres 9 Abril 2010


El dissabte 3 d'abril en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam conversar amb part de la comunitat educativa de l'
Escola Margarida Xirgu de Badalona. En aquesta ocasió, el centre educatiu que més contes ha presentat al "Concurs de podcast - Contes del Món" amb un total d'onze obres, ens presenta la història del "Faraó Tutankamon". A més d'escoltar l'entrevista, podreu gaudir de l'especial "Xirgu: contecontes del món", una iniciativa impulsada des de la mateixa "Ràdio Xirgu", la ràdio de l'escola conduïda pels seus alumnes. No t'ho perdis!

 
L'Escola Margarida Xirgu de Badalona té una ràdio que cada dilluns emet en directe a través del seu bloc. Cada programa porta les notícies de l'Escola i permet saludar als nens que celebren el seu aniversari. Aquesta iniciativa escolar, la Ràdio Xirgu, ha nascut motivada en part per l'energia del "Concurs de podcast - Contes del Món".

El dijous 26 de març a les 15'30h van emetre al centre un programa especial titulat
"Xirgu: contecontes del món". Aquí els i les alumnes que han viscut l'aventura dels contes han explicat la seva experiències, i les visites realitzades al Digues COM! de COM Ràdio i al Món Obert de Ràdio L'Hospitalet.

El conte que vam escoltar el darrer dissabte, el
"El Faraó Tutankamon" ha estat escrit per la Raquel Agudo, alumna de 5è A de Primària. L'autora es va inspirar en el viatge de la seva tieta a Egipte i en un mural de l'Escola. El relat en mp3 compta amb la presentació de Noelia Ripoll, del mateix curs.
 
  En l'entrevista de Ràdio L'Hospitalet també hi van participar: Raul Cabrera i Dylan Reyes, responsables del conte "El llapis i el llibre màgic", una obra sonora que podeu escoltar online.

No ens deixem als docents: Alba Duch, tutora de 5è A de Primària, i Olimpia González, coordinadora del projecte de ràdio de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona.

Escolta l'
entrevista en el Món Obert de Ràdio L'H i mira l'àlbum dels i les protagonistes dels contes de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona.
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies