Titular notícies

La LLEGENDA de les DONES d'AIGUA en el MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Dimecres 31 Març 2010


El dissabte 27 de març en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam fer ballar les paraules novament amb l'
Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta. Un centre educatiu que ha participat amb tres contes al "Concurs de podcast - Contes del Món": dos dels quals formaran part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". A inicis del mes de març vam parlar amb la classe dels "Jocs dels disbaratats" i aquest cap de setmana ho hem fet amb la classe dels "Minoutaures" qui ens van presentar "La llegenda de les Dones d'aigua".


La història que ens expliquen els camarades de Sant Iscle de Vallalta dóna nom a l'Escola. Però també és un indret del poble, un indret que molts dels alumnes coneixen. Els "Minotaures" van explicar que abans d'enregistrar la llegenda van adaptar-la per a què tothom hi poguès participar.

Així podem escoltar en la narració a la Maria Peinado, Josep Andreo, Pau Casals i Unai Vesparu. Amb ells van anar cap a Ràdio L'H i van narrar el conte, la resta d'alumnes de 5è de Primària de l'Escola: Jheraldinne Flores, Sirandou Gikineh, Pere Pera, Èric Pérez, i Mariona Tripiana.

Van acompanyar a la mainada Josuè Ytxart, tutor de 5è de Primària, mestre d’educació especial i ens diuen que a més és un gran amant de l’educació artística; i en Xavier Rosell, mestre de música, informàtica i secretari de l'
Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta.

Per a escoltar l'entrevista fes clic en aquest
enllaç i per les fotografies mira aquest àlbum.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies