Titular notícies

L'HORA del PATI de RÀDIO L'HOSPITALET DIBUIXA pels CONTES del MÓN

Dimarts 23 Març 2010


El dissabte 20 de març a
L'Hora del pati de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam parlar sobre la iniciativa que ha animat en poques setmanes a més de mig miler de nois i noies a "Dibuixar pels Contes del Món": 24 grups classe de 8 centres educatius de L'H. El programa dedicat a les escoles i instituts d'aquesta ciutat del Llobregat, com no podia ser d'una altra manera, és una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org. És a dir, cada setmana emeten un dels vostres contes i en aquesta ocasió desvetlla una notícia en antena.


En Damià Caro, membre de
COMSOC - Comunicació Social, va valorar amb la Maria Antònia Sánchez, conductora del programa, l'entusiasta rebuda que la iniciativa dels dibuixos ha tingut a les escoles i instituts de la ciutat. Uns dibuixos que serviran per il·lustrar el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Un material que es podrà reservar a partir de la setmana 5 d'abril. Estigueu atents/tes i comenteu a la comunitat educativa aquesta possibilitat!

L'Hora del pati està pensat per a què els més joves de la casa siguin els protagonistes i les escoles de la ciutat coneguin per dins com són els mitjans de comunicació públics.

Escolta l'entrevista sobre "Dibuixa pels Contes del Món" de L'Hora del pati de Ràdio L'H
aquí.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies