Titular notícies

La VASILISSA POPOVNA en el MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Dilluns 8 Març 2010


El dissabte 6 de març en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet vam dialogar amb part de la comunitat educativa de l'
Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta. Centre educatiu que ha participat en el "Concurs de podcast - Contes del Món" amb 3 obres sonores de les quals dues d'elles formaran part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org": "Vassilissa Popovna" i "La llegenda de les Dones d'Aigua". Ens ho vam passar d'allò més bé amb els docents i alumnes intèrprets de la primera de les històries, originària de Rússia.

En l'entrevista al Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.1 i online) escoltarem als alumn@s de 4rt de Primària de l'Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta, la classe que rep el nom de "Els jocs dels disbarats", una divertida manera d'anomenar-se. Ens expliquen el perquè en la conversa.

Vam conversar amb l'Ariadna Culebras, en Gerard Matamoros, l'Òscar Mora i l'Anna Bonet, alumnes de 4rt de Primària que van anar cap a la ràdio acompanyats dels seus companys: Laura Garcia, Laura Gil, Elm Gras, Marc Planas, Arnau Ponce, Irene Ragni, Maria Rodon, Alék Ruiz i Ivan Sánchez.

Raquel Brunat, tutora de 4rt i coordinadora pedagògica d’Educació Primària, i Xavier Rosell, mestre de música, informàtica i secretari de l'
Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta, van dinamitzar la creació del conte "Vasilissa Popovna". Una dinamització conjunta entre la classe de llengües i el taller de música i informàtica. Els alumnes van treballar de valent per a enregistrar el conte i fins i tot cadascú es va memoritzar la seva part.

Escolta l'entrevista als alumnes de 4rt de Primària de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta
aquí i dóna un cop d'ull a l'àlbum de fotografies.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies