Titular notícies

La FILLA del CARBONER, el DARRER CONTE del MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Dimarts 16 Febrer 2010


En el darrer espai dedicat a Contesdelmon.org del Món Obert de
Ràdio L'Hopitalet (96.3 FM i online) hem conversat amb una bona colla d'alumnes i mestres del Col·legi Cor de Maria-Sabastida de Barcelona que ens han presentat el conte "La Filla del Carboner": la història més votada pels internautes.

A l'entrevista van participar les docents Sònia Aymerich, coordinadora TIC del Col·legi Cor de Maria - Sabastida de Barcelona, i Maribel Domingo, tutora de 4rt A de Primària de la mateixa escola. Els alumnes, que interpreten el conte "La Filla del Carboner" pertanyen al 4rt A de Primària i són en Raúl Bometon, Marc Fuentes, Marta Simon, Andrea Fernández, Maria Fernández, Hector Jordan, Gemma Colell, i la Núria Miguel que malgrat no poder venir físicament hi va ser present.

El 4rt B d'ESO d'aquest Col.legi va participar també al "Concurs de podcast - Contes del Món" amb el conte "Àfrica". De fet els dos relats sonors han estat seleccionats per formar part del "Llibre i disc dels Contes del Món".

Les mestres van destacar l'ús innovador i pedagògic de les noves tecnologies que promou el concurs Contesdelmon.org. I els alumnes, van destacar l'experiència divertida entre tecnologia i tradició.

El conte "La Filla del Carboner" va ser el més votat d'aquesta primera edició del Concurs "Contes del Món"  raó per la qual va ser emès per Ràdio 4 al presentar la iniciativa participativa als oïents.

Aquí pots escoltar l'entrevista als representants del Col·legi Cor de Maria -  Sabastida en el Món Obert de Ràdio L'H i pots veure les fotografies dels autors de "La Filla del Carboner" a aquí.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies