Titular notícies

L'ESCOLA GAVÀ MAR en el MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dilluns 1 Febrer 2010


El dissabte 30 de gener, entre les 11h i les 12h, algunes alumnes i la tutora de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar de Gavà ens van presentar en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i
online) el conte popular del Camerun titulat "L'esperit de la consciència". Escolta l'entrevista i mira les fotos de les protagonistes d'aquesta setmana.


El conte participant de l'Escola Gavà Mar que formarà part del llibre i disc del Concurs "Contes del Món" és "L'esperit de la consciència" i segons van explicar a l'entrevista les mateixes nenes "tracta d'un nen que renega de la seva família". Les petites van aprendre que "aquell país és molt pobre i què aquells què són rics tenen molt i no comparteixen amb els que tenen menys". De fet per a preparar el conte van fer un taller sobre Camerun, aprenent mitjançant fotografies les diferències entre la vida a Gavà i aquest pais africà.

En el conte van treballar coordinats per la tutora Vicky Gilisbars, els alumnes de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar: la Maria Castillejos, el Victor Corral, la Laura Elsen, l'Oriol Montagut, la Paula Montagut, l'Eva Nadales, la Martina Nieto, la Laura Peña, el Carlos Roca, la Hawa Sabaté, la Clara Saenz, i el Cèsar Sánchez. A més de les quatre alumnes que van a anar als estudis de Ràdio L'Hospitalet: Leire Larrumbe, Clàudia Ocon, Cèlia Orta i Paula Sánchez.

Les nenes de Gavà van ser molt participatives. De fet una d'elles, la Paula, va enviar  quatre fotos amb les accions principals del concurs i apareix a la portada de Contesdelmon.org! Moltes felicitats! Si tu ho vols, també pots aparèixer a la web! Envia'ns les teves fotografies a través d'aquest
formulari

Escolta l'entrevista aquí i mira l'àlbum aquí. Apropa't al conte "L'esperit de la consciència" de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar.


Més sobre...: ong , internet , concurs , de podcasts , contes , del , món , tradicio , oralitat
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies