Titular notícies

L'IMPACTE LOCAL dels VOSTRES CONTES del MÓN a CUGAT.CAT

Dijous 28 Gener 2010


Fa unes setmanes vam publicar una
notícia sobre les xifres del Concurs de podcast - Contes del Món. Vam parlar de l'alta participació i de la qualitat de les obres sonores, dels diferents centres educatius i pobles participants. Però el treball a l'aula i a casa de mestres, alumnes i famílies ha estat destacat també per molts mitjans locals. Aquesta setmana un dels exemples que volem compartir és l'article sonor del "Portal ciutadà de Sant Cugat del Vallès, produït per Ràdio Sant Cugat" accessible online a www.cugat.cat.


Els protagonistes d'aquesta entrevista és l'autora del conte peruà "El còndor i les estrelles", una de les 24 obres seleccionades per aparèixer al llibre i disc dels Contes del Món. Concretament, a "Cugat.cat" van entrevistar a Núria Santa Eulàlia, tutora de l'aula d'acollida de l'Escola L'Olivera de Sant Cugat del Vallès, qui va explicar que el concurs ha estat una molt bona oportunitat per donar veu als alumnes de l'aula d'acollida.

Des de COMSOC - Comunicació Social volem felicitar l'activa participació de les aules d'acollida i especialment a l'aula d'acollida del CEIP L'Olivera que ha participat amb tres contes.

Escolta l'àudio de l'entrevista publicada per Cugat.cat!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies