Titular notícies

RÀDIO SANT QUIRZE S'AFEGEIX a les RÀDIOS AMIGUES de CONTESDELMON.ORG

Dilluns 25 Gener 2010


Sumem, novament, una ràdio amiga dels vostres Contes del Món: es tracta de Ràdio Sant Quirze.
El dijous 21 de gener a les 20'30h, la Laura Roger, locutora del programa Som Solidaris, a entrevistat a en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. Pren nota dels horaris per a anar escoltant cada dia les obres sonores participants del concurs a les terres d'El Vallès.


Som Solidaris és el programa dedicat a la solidaritat que es fa a Ràdio Sant Quirze de Sant Quirze del Vallès (89.5 FM i online) a través de les 5 ONGs del municipi. De la mà de Laura Roger, pots conèixer en primera persona els projectes que es promouen des de Sant Quirze a nivell mundial.

Som Solidaris és un programa mensual que s’emet els dijous de 20h a 20'30h. Si voleu contactar amb el programa, podeu escriure un correu electrònic a
somsolidaris@gmail.com.

L'entrevista a en Damià ha tingut lloc aquest dijous 21 de gener a les 20'30h. Aquí pots escoltar l'
entrevista.

Els contes participants s'emetran a Ràdio Sant Quirze els dilluns, dimarts, dijous i divendres a les 21h en l'espai
"El conte de La Moixiganga" i els dimecres a partir de les 20'30h dins el programa "La Moixiganga".

La Moixiganga és un programa infantil presentat per Moisés Bruch que s’emet els dimarts a les 20h per Ona Conidenca (107.2 FM i
online), i els dimecres a les 20'30h per Ràdio Sant Quirze (89.5 FM i online) i Ràdio Balsareny (107.1 FM). Trobareu jocs de falda, tradicions de Catalunya, bon humor, bones cançons i cada setmana un dels vostres contes del món.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies