Titular notícies

Els CONTES del MÓN al CEL OBERT de RÀDIO 4

Dimecres 20 Gener 2010


El dimarts 19 de gener a les 21'30h el Cel Obert a la Cultura de Ràdio 4 - Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya, dins de la secció "Nous artistes" presentada per Leo Garriga, va presentar el Concurs de podcast - Contes del Món als oients amb l'audició del conte més votat pels internautes: "La filla del Carboner", una història popular del Magreb enregistrada pels alumnes de 4rt de Primària del Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona. Un relat que formarà part del llibre i disc de la iniciativa.


El conte "La filla del Carboner" és una història que explica com li canvia la vida gràcies a una de les moltes filles que té.

Escolta l'àudio de la secció "Nous artistes" de Ràdio 4 dedicada als participants del concurs Contesdelmon.org. En la foto l'equip de Cel Obert.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies