Titular notícies

SANTS 3 RÀDIO és AMIGA de CONTES del MÓN

Dimecres 20 Gener 2010


Cada dia més
ràdios amigues de Contesdelmon.org. El dijous 12 de gener a les 19'45h el programa Sants al dia de Sants 3 Ràdio es va fer ressò dels contes del planeta Terra enregistrats en mp3 pels alumnes dels centres educatius de Primària i Secundària de la província de Barcelona. Van entrevistar en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per parlar dels resultats i de l'emissió dels contes a l'emissora santsenca.


Els contes s'emetran en el programa
Sants Fronteres de Sants 3 Ràdio, un espai obert, amb la locució d'Anna Antoñico i Caroline Couret, on els veïns del barri de Sants ens fan descobrir el seu racó favorit. Els amics de Sants 3 Ràdio emetran els vostres viatges literàris cada dissabte entre les 19h i les 19'30h.

Podeu
escoltar l'entrevista feta per Queralt Gómez de Sants al dia a en Damià Caro.

Més sobre...: ong , internet , tradició , contes , concurs , podcast , oralitat , folclore
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies