Titular notícies

CONTES del MÓN a DIGUES COM

Dimarts 17 Novembre 2009


El Concurs de podcast - Contes del Món ha despertat molt d'interès en els mitjans de comunicació sobretot aquells adreçats a la comunitat educativa. Escolta la nostra visita al programa Digues COM de COM Ràdio, que presenta Miquel Giménez que va tenir lloc el dissabte 26 de setembre 2009.


Digues COM
 és un programa de COM Ràdio i segons els seus realitzadors "Volem ser una finestra oberta al món educatiu i que vinguin coles, i mainada, i senyos, i profes, i pares, i mares i ens expliquin tot, però tot, el que fan al seu centre...."

Damià Caro, membre de
COMSOC - Comunicació Social va ser entrevistat en aquest programa. Escolta l'entrevista aquí.
Més sobre...: ong , internet , concurs , podcast , contes , del mon , entrevistes , ràdio
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies