Titular notícies

AMPLIEM la CAMPANYA de COFINANÇAMENT DEL 5è LLIBRE-CD FINS EL 27 DE JUNY

Dijous 19 Juny 2014

Ja hem aconseguit el 60% del repte de la campanya de cofinançament del cinquè llibre-cd dels Contes del Món però encara queda una mica per arribar a l'objectiu marcat. Per tal de facilitar la col·laboració de totes les persones que vulguin participar a la campanya, l'ampliem una setmana més fins el 27 de juny. Si voleu tenir el llibre amb totes les històries finalistes a les vostres mans, ara és el moment!! Amb l'esforç col·lectiu ho farem possible! Moltes gràcies a totes les que ja heu col·laborat. A continuació us expliquem com ho podeu fer... 

quart llibre contes del mon
CAMPANYA DE COFINANÇAMENT
Contes del Món

5è Concurs de podcast
 
 
OBJECTIU ECONÒMIC 2.400 EUROS
OBTINGUT 1.440 EUROS
QUEDEN  0 DIES  
La campanya de cofinançament
Aquest any us vam demanar fer la petició del cinquè llibre i disc dels Contes del Món en un període de 40 dies, des del 12 de maig al 20 de juny, per tal de tenir una previsió d'ingrés i podrem publicar el llibre en paper. En aquests temps difícils, ho  podrem fer possible gràcies a l'esforç col·lectiu. El repte era aconseguir una part imprescindible del cost total d'impressió del material: 2.400 euros. Ja hem aconseguit quasi el 40% però encara queda una mica, per això ampliem la campanya fins el 27 de juny. Encara esteu a temps de col·laborar!

Què us proposem?
Us animem a que ho expliqueu a l'AMPA, les famílies del centre, els i les alumnes, el professorat, amics i amigues, etc. per arribar a més gent i que les vostres històries puguin ser escoltades per més persones i que pugueu gaudir d'aquest material pedagògic i cultural a les vostres mans.

Us recomanem fer una comanda col·lectiva dels llibres-cd que voleu entre tota la comunitat educativa, però també podeu fer peticions individuals.

Com?
Omplint aquest formulari, amb les vostres dades de contacte i les vostres dades bancàries.

Quan?
Ara tenim fins el 27 de juny per aconseguir l'objectiu de 2.400 euros. Una vegada hagi acabat aquest termini i sempre i quan arribem a l'objectiu marcat, farem efectiva les vostres peticions. El llibre-cd us arribarà a inicis del proper curs.

Quants més exemplars sol·liciteu dinsde la campanya millor, perquè si no arribem a l'objectiu mínim ens serà molt difícil poder publicar en paper el llibre-cd.

El llibre-cd  té un cost de 15 euros.

Moltes gràcies per la vostra complicitat i col·laboració!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies