Titular notícies

La PLATAFORMA de RÀDIOS la SINDICADA amb els CONTESDELMON.ORG!

Dijous 2 Febrer 2012


L'Associació COMSOC - Comunicació Social i COMRàdio han arribat a un acord què permetrà compartir els contes radiofònics del "Concurs de podcast - Contes del Món" a través de La Sindicada, una plataforma d'intercanvi de continguts i coneixements radiofònics en la què interactuen més de 140 emissores municipals. A partir del dimarts 2 de febrer La Sindicada convidarà a emtre un conte cada dimarts i dijous.


La Sindicada permet la distribució asincrònica de productes de COMRàdio, ofereix nous formats per a complementar la producció pròpia de les emissores municipals, promociona les produccions audiovisuals locals i serveix per a intercanviar produccions entre emissores municipals. Les seues prestacions són similars a una intranet, en tant que permet compartir i optimitzar continguts i coneixements, programes i experiències entre la COMRàdio i les emissores de manera transversal i entre les mateixes emissores de manera bilateral. La Sindicada s’ha concebut, en definitiva, perquè les ràdios municipals puguin oferir un millor i més eficient servei de comunicació als ciutadans i ciutadanes.

El fet de que desde Contesdelmon.org pugam formar part d'aquesta plataforma de continguts radiofònics ens facilita més la nostra aproximació a les ràdios, ja que ens permetrà que 140 emissores municipals pogan tenir l'accés als àudios dels contes narrats per més de 3.000 infants i joves de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, obres recollides en les diferents edicions del "Concurs de podcast - Contes del Món".

Per conèixer més la potencialitat d'aquesta plataforma, a continuació podeu vore un vídeo sobre La Sindicada.

 

 
 
Sigues una "Ràdio amiga" i omple el formulari!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies