Formulari per a les "Ràdios amigues"

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social convidem a les emissores de ràdio dels territoris de parla catalana a emetre periòdicament els àudios dels contes narrats per més de 4.000 infants i joves de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Obres sonores que han participat en el "Concurs de podcast - Contes del Món", que formen part dels llibres i discs de la iniciativa, i de l'espectacle d'animació titulat "Diades dels Contes del Món".

En l'actualitat estan disponibles a la web uns 500 contes, els trobrareu a "Contes participants". Des del gener del 2010 hi ha diverses "Ràdios amigues" que emeten  periòdicament aquests contes populars, tradicionals o de creació pròpia que ens apropen a les realitats socials dels pobles de la Terra i que ens ajuden a cohesionar els nostres barris.

Són obres col·lectives que estan sota la llicència Creative Commons 3.0 i per tant es poden reproduir per qualsevol mitjà sempre i quan no sigui per a finalitats comercials, entre d'altres aspectes contemplats en el text complet de la llicència. A més des de COMSOC fem una sèrie de suggeriments.

Després d'omplir i enviar el formulari rebreu els enllaços directes des d'on podreu baixar les carpetes comprimides amb els contes en mp3.
 
Informació de l'emissora:
Informació de contacte:
Informació del programa:
Informació sobre l'emissió dels contes:

Gràcies per formar part d'un concurs de cultura popular!

Protecció de dades

D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@contesdelmon.org, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Diputació 296, baixos, 08009 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.