Titular notícies

AQUESTES FESTES, REGALA CULTURA POPULAR: els LLIBRES i DISCS dels CONTESDELMON.ORG!

Dimecres 21 Desembre 2011


En aquestes festes tan properes us convidem a regalar cultura popular! El primer i segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que podeu reservar online i trobar a les "Llibreries amigues"! Us convidem així a conèixer el món que ens conten infants i joves de Primària i Secundària de Catalunya a través d'aventures arrelades als pobles de la Terra. Per Nadal i Reis regaleu contes als més petits de la casa i que s'animin el proper curs a explicar-nos en mp3 un conte! Gaudiu d'unes festes amb els éssers estimats, amb unes publicacions que combinen tradició i modernitat, i que estan endolcides amb la veu i l'energia de la maïnada!


Molts i moltes de vosaltres ja coneixeu la iniciativa que l'Associació COMSOC - Comunicació Social impulsa des de fa 3 anys a les escoles i instituts: el "Concurs de podcast - Contes del Món". Una proposta pedagògica que dona l'oportunitat a milers de nois i noies de compartir històries de la seva terra, ja siguin populars, tradicionals o de creació pròpia.

Per ara, us podeu fer amb el 1er i el 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", que els podeu trobar per 10 euros a les "Llibreries amigues" i reservar online. Dues obres col·lectives que contenen 24 històries escrites, dibuixades i enregistrades en mp3 creades per comunitats educatives de Catalunya.

El 3er llibre, fet per la mainada participant d'arreu dels Països Catalans està de camí, ara mateix s’està fent la votació popular online.


No ho dubteu aquestes festes,
regaleu els llibres i discs!Portades del 1er i 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org"


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies