Titular notícies

JA T'HAS PREINSCRIT? El TEMPS S'ACABA i el 2on CONCURS CONTESDELMON.ORG T'ESPERA!

Divendres 18 Juny 2010


El proper dimecres 30 de juny és el darrer dia per a què infants, joves i docents dels centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya
formalitzin online la preinscripció al "2on Concurs de podcast - Contes del Món" que es desenvoluparà durant el curs 2010/11. Si en la primera edició el concurs de contes dels pobles de la Terra enregistrats en mp3 es va adreçar a les comunitats educatives de les comarques barcelonines, en la segona l'obrim a tota Catalunya. Aprofita l'oportunitat i conta per formar part del llibre i disc dels Contesdelmon.org! La primera edició del material ja la pots reservar online.


Arran la bona acollida que ha tingut la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i conscients de què molts alumnes i docents es van quedar curts de temps per preparar la seva obra sonora, des de COMSOC - Comunicació Social vam decidir iniciar, el dilluns 3 de maig del 2010, el període de preinscripció del "2on Concurs Contesdelmon.org" per a què tothom qui vulgui participar s'organitzi amb antelació i així entre tots plegats poguem enriquir la cultura popular de tradició oral! El proper dimecres 30 de juny es tanca el periode de preinscripció!

Per tant, si formes part d'un centre educatiu
de Primària o Secundària de Catalunya, pots començar a preinscriure't!

És molt senzill: només cal omplir el FORMULARI!

Aquest formulari et possibilita participar en la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" que tindrà lloc en el curs 2010/11. Només les persones que s'hagin enregistrat, a títol individual o col·lectiu, podran participar. Pots llegir les bases del primer concurs, i fer-te una idea de com serà el proper.

Et recordem que a l'apartat "Escolta" trobaràs els àudios en mp3 dels "Contes participants" (67 obres sonores de 24 centres educatius de 16 pobles diferents), els "Contes de mostra" que han compartit els animadors i conta contes de l'AMAPEI, i els "Contes d'artistes musicals" (relats sonors de la cantant capverdiana Mayra Andrade, del músic brasiler Darlly Maia, i del cantant menorquí Cris Juanico, per exemple). A més et trobaràs amb una agradable sorpresa: totes les "Ràdios amigues" que difonen els contes del món! La teva obra pot ser la propera en difondrés via la FM! Participa!

El primer Concurs Contesdelmon.org, el primer pas...

En la primera convocatòria del "Concurs de podcast – Contes del Món" desenvolupada a la província de Barcelona han participat 67 contes de diversos centres educatius de Primària i Secundària. En concret s'han engrescat 24 centres de 16 poblacions diferents: 3 de Badalona, 7 de Barcelona, i un de Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, Granollers, Montornès del Vallès, Muntanyola, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Iscle de Vallalta, Santa Perpètua de Mogoda, i Sant Vicenç de Castellet.

Hem rebut contes de quatre continents: Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa. Alguns dels origens són Andorra, Argentina, Bèlgica, Bolivia, Bulgària, Catalunya, Colòmbia, Cuba, Japó, Egipte, Marroc, Equador, Etiòpia, Galícia, India, Kenia, Catalunya, Mali, Moldàvia, Mèxic, Pakistan, Perú, Poble Gitano, Portugal, Rússia, Senegal, Singapur, Sàhara, Sitges, Uruguai, Xile, i finalment Xina.

La setmana del 14 de juny hem iniciat la distribució del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". 
Per cert, ja has reservat online el teu exemplar?


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies