Titular notícies

RESERVA ONLINE el LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG!

Dimarts 6 Abril 2010


D'acord amb les
bases del "Concurs de podcast - Contes del Món" des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social premiarem amb un exemplar del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" als autors dels 24 contes finalistes que formen part de la publicació i als 24 grups classe de la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món". Un premi, un material fruit de l'esforç i la il·lusió col·lectiva de la comunitat educativa, que ja podeu reservar online! Espavila't, si no et quedaràs sense, i fes la reserva ja!


Tenim el goig d'anunciar que, gràcies al suport de la Regidoria de Cooperació i Mobilitat de l'Ajuntament de L'Hospitalet, publicarem
amb l'Editorial Estudiologo el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Una obra que ja pots reservar!

Et recordem que en el "Concurs de podcast - Contes del Món" van participar 67 contes de 24 centres educatius de 16 pobles i en la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món" han participat 24 grups classe de 8 centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat.

Per RESERVAR el teu llibre i disc has d'omplir aquest FORMULARI.

Pots comentar l'opció de reservar el material amb els teus companys de classe, amics, familia i coneguts! Així compartirem la cultura popular de tradició oral, els contes del món que fan crèixer a petits i a grans. En el cas que formis part d'una comunitat educativa i sàpigues que hi ha altres persones amb ganes de gaudir del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" us recomanem que formuleu una reserva conjunta, coordinada si pot ser des del mateix centre educatiu o AMPA. Un cop feta la reserva rebràs un avís d'enviament del material abans d'acabar el present curs escolar 2009/10.

Abans del 23 d'abril, la Diada de Sant Jordi, compartirem un pòster i un formulari (per fer reserves) per si voleu omplir part de la vostra taula de llibres amb aquests documents.

Us animem a rebre la publicació al vostre centre educatiu amb la celebració d'una "
Diada dels Contes del Món", una jornada dinamitzada pels animadors de l'AMAPEI o el grup Ara va de bo. Des de COMSOC - Comunicació Social a inicis del mes de juny organitzarem l'"Acte final dels Contesdelmon.org" a la ciutat de L'Hospitalet. Ja us anirem contant!


Comentaris
 1. èric perez ( 11/04/2010 07:07:53 )
  ola m'agradaria tenir el llibre de contes del món+ el CD
  1. damia.caro ( 13/04/2010 12:12:48 )
   Benvolgut Èric,

   El primer pas per tenir el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" és omplir el formulari de reserva [http://www.contesdelmon.org/forms/reserva]. Posteriorment, rebràs un email amb un avís d'enviament a l'adreça on el vols rebre.

   Una abraçada i gràcies,

   --
   Damià Caro
   COMSOC - Comunicació Social
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies