Titular notícies

OBERTA la PREINSCRIPCIÓ del CONCURS CONTESDELMON.ORG 2010!

Dissabte 1 Maig 2010


Arran la bona acollida que ha tingut la
primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i conscients de què molts alumnes i docents es van quedar curts de temps per preparar la seva obra sonora, des de COMSOC - Comunicació Social hem decidit iniciar, el dilluns 3 de maig del 2010, el període de preinscripció del "Concurs Contesdelmon.org 2010" per a què tothom qui vulgui participar s'organitzi amb antelació i així entre tots plegats poguem enriquir la cultura popular de tradició oral! Tens temps fins al dimecres 30 de juny! Per cert, ja has reservat el primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org"?


Per tant, si formes part d'un centre educatiu
de Primària o Secundària de Catalunya, pots començar a preinscriure't!

És molt senzill: només cal omplir el FORMULARI!

Aquest formulari et possibilita participar en la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" que tindrà lloc en el curs 2010/11. Només les persones que s'hagin enregistrat, a títol individual o col·lectiu, podran participar. Pots llegir les bases del primer concurs, i fer-te una idea de com serà el proper.

Et recordem que a l'apartat "Escolta" trobaràs els àudios en mp3 dels "Contes participants" (67 obres sonores de 24 centres educatius de 16 pobles diferents), els "Contes de mostra" que han compartit els animadors i conta contes de l'AMAPEI, i els "Contes d'artistes musicals" (relats sonors de la cantant capverdiana Mayra Andrade, del músic brasiler Darlly Maia, i del cantant menorquí Cris Juanico, per exemple).

A més et trobaràs amb una agradable sorpresa: totes les "Ràdios amigues" que difonen els contes del món! La teva obra pot ser la propera en difondrés via la FM! Participa!

Comentaris
 1. gemma gòdia jordana ( 27/05/2010 12:12:04 )
  Em sembla molt interessant la proposta, però tinc un dubte. He vist en les bases del darrer concurs que estava adreçat a alumnes de la província de Barcelona. En aquesta edició serà així també o s'obre a la resta de Catalunya? Treballo en una escola de Lleida...


  1. damia.caro ( 27/05/2010 01:01:45 )
   Hola Gemma,

   La 2ona convocatòria del Concurs de podcast - Contes del Món està oberta a tots els centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya.

   Esperem els vostres contes des de Lleida!! :o)

   Una abraçada i bona aventura,

   --
   Damià Caro
   COMSOC - Comunicació Social
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies