Titular notícies

JA ESTÀ PREPARAT EL JURAT DEL 7È CONCURS D'AUDIOCONTES

Dimarts 22 Març 2016

Tres dones i tres homes formen part del jurat del 7è Concurs de podcast - Contes del Món. Elles, que venen del món de l'educació, la comunicació, la literatura i els drets humans, seran les responsables d'escoltar-se i valorar tots els contes participants que ens facin arribar abans del 18 de març les comunitats educatives i les persones que a títol individual o en parella s'han inscrit al certamen. Voleu saber qui són? Ara us les presentem!

En aquests sis anys de certamen 36 persones del món de l'educació, de la cultura i de la comunicació han assumit la responsabilitat d'escoltar i valorar els més de 700 contes participantsAquest any els membres del jurat del 7è Concurs de podcast - Contes del Món són:
 
carme mayugo teleduca david bondia
Carme Mayugo, és educomunicadora
i experiodista membre de Teleduca.
 
David Bondia, és president de
l'Institut de Drets Humans de Catalunya.
 
guiomar rovira gustavo duch
Guiomar Rovira, és professora de la Universidad Autónoma
Metropolitana (Ciudad de México) i autora de diferents llibres.
 
Gustavo Duch, és Coordinador de la Revista
Sobirania Alimentària
i autor de diferents llibres.
 
joan vila rita marzoa
Joan Vila, és professor associat del Departament
de Comunicació Audiovisual a la UAB i membre de Crític.
 
Rita Marzoa, és periodista i membre del consell de govern
de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
 
 
Tot just, aquestes sis persones, tenen deu dies per valorar els 154 contes que han participat en la present edició i triar els 50 contes semifinalistes. Una vegada tinguem la seva resolució, del 11 al 19 d'abril els podrem escoltar i votar. Les 24 històries més votades formaran part del setè llibre i disc dels contes del món.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies