Titular notícies

QUAN PERDEM LA POR, UN PROJECTE EDITORIAL QUE COMPTA AMB TU

Dimarts 23 Febrer 2016

Avui estrenem a Verkami una campanya de micromecenatge per a fer possible l'edició del llibre "Quan perdem la por", un conte per la defensa d'un habitatge digne escrit i locutat per la jove Lúa Todó i il·lustrat per en Joan Turu. La història va quedar finalista del 6è Concurs de podcast - Contes del Món i ara, més enllà de formar part del llibre-disc del certamen, volem que aquest conte arribi als més petits i als més grans de les cases, de les comunitats educatives i col·lectius socials en un nou format de llibre il·lustrat i sonor.

"Una nena petita, que té set anys, explica en primera persona la seva experiència en un desnonament perquè els seus pares estan vivint [sota l'amenaça] de la hipoteca", ens explica Lúa Todó, autora de Quan perdem la por, una història de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (la PAH) dedicada a les més de 500.000 famílies desnonades pels bancs a l'Estat espanyol. Pol·len Edicions i COMSOC - Comunicació Social impulsen l'edició conjunta d'aquest conte en català i castellà que, des dels ulls d'una nena de set anys ens fa viure la por d'un desnonament però també l'alegria que desperta l'organització i la resistència dels veïns i veïnes que detenen una acció legal però que és tremendament injusta.

Entreu a la pàgina de la campanya de micromecenatge de Quan perdem la por i contribuïu a que els més petits i els més grans puguem empoderar-nos amb aquest conte. Entre totes, ho podem tot!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies