Titular notícies

L'ESPECTACLE COOPERATIU ANIMA EL SIDRAL SOLIDARI 2015 DE CALELLA

Dimarts 2 Juny 2015

L'animador Carles Cuberes va compartir l'espectacle Cooperem o competim? al Sidral Solidari de Calella el dissabte 23 de maig a la tarda. Amb la història tibetana de l'Ocell de la felicitat va fer gaudir als més petits i també als més grans que van seure per escoltar, participar i ballar a la Plaça de l'Església del municipi. Moltes entitats de la comarca van participar de la fira d'entitats i ara tu també ho pots veure en imatges.

L'animador Carles Cuberes, és un de les tres persones que actualment conta i canta la història de l'Ocell de la felicitat. En Rah-mon Roma i en Jordi Tonietti, són dos animadors que a més de compartir l'ofici, també treballen conjuntament amb COMSOC - Comunicació Social per a fer possible que els contes participants al Concurs de podcast - Contes del Món arribin a les places, a les comunitats educatives i cases de moltes viles i ciutats.

En aquesta ocasió en Carles va captivar l'atenció de petits i grans, que van participar i cooperar amb en Wanjana -el protagonista de la història- a superar tots els entrebancs que els hi anava presentant els diferents gegants que apareixien a l'aventura. Finalment el poble d'en Wanjana va recuperar el color, l'alegria i la rialla. Voleu saber com ho van fer? Podeu veure l'àlbum de fotos la jornada.
 
Carles Cuberes a Calella Carles Cuberes a Calella

L'activitat forma part del Catàleg d’accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona 2015 i està parcialment subvencionat. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. L'espectacle Cooperem o competim? té un cost per a l'ens local de 183,60 euros. Aquest any, com els darrers, les activitats de l’Oferta 2015 estan dirigides a municipis i consells comarcals de menys de 50.000 habitants. Posa't en contacte amb nosaltres si esteu interessades, és un espectacle que està molt sol·licitat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies