Titular notícies

L'ATENEU COOPERATIU DEL MARESME ES PRESENTA AMB L'ESPECTACLE COOPERATIU

Dimecres 10 Maig 2017

L'espectacle Cooperem o competim? va arribar a Malgrat de Mar de la mà d'en Rah-mon Roma, on l'Ateneu Cooperatiu del Maresme es presentava. Les Peixateres Velles va ser el lloc de l'activitat en la què petits i grans van participar activament.

El dijous 4 de maig a les 17'30h l'Ateneu Cooperatiu del Maresme portava la Caravana Aracoop al nucli antic de Malgrat de Mar, quan al matí s'havia aturat al Tecnocampus de Mataró amb una taula rodona. L'Ateneu vol fomentar l'economia social i solidària a la comarca, i conjuntament amb l'Ateneu El Rovell, ha pensat en adreçar-se a un públic infantil i familiar amb una proposta escènica adequada. Una proposta que convida -a petits i grans- a viure la cooperació en la pròpia pell, per superar juntes certes dificultats que apareixen en la vida quotidiana i en el relat de l'espectacle Cooperem o competim?.

En Rah-mon Roma va animar l'activitat, basada en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat, i va saber captivar a les famílies assistents "cantant el conte, contant cançons" i jugant amb els petits, que gràcies al suport mutu van recuperar l'alegria, els colors, i les rialles del poble protagonista de la història.
 
Rah-mon Roma a Malgrat de Mar Rah-mon Roma a Malgrat de Mar

L'espectacle Cooperem o competim? fa viure els valors cooperatius al públic assistent, amb una història que podria ser real i que parla de relacions qüotidianes. Tot plegat queda ben amanit de la mà d'un dels animadors que fa una darrera pregunta “i tu, cooperes o competeixes?”. L'espectacle té una durada aproximada d'una hora, i compta amb escenografia i equip de so propi. La narració, els jocs i les cançons les condueix un animador (Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti, o Rah-mon Roma) amb la col·laboració d'en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. Aquest espectacle ha estat creat en total cooperació des del seu origen i està cofinançat per la Diputació de Barcelona. Si esteu interessades en portar l'espectacle al vostre municipi us podeu posar en contacte.

M1TV va destacar la jornada organitzada per l'Ateneu Cooperatiu del Maresme amb el següent vídeo:


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies