Titular notícies

LES 24 HISTÒRIES FINALISTES DEL 6È CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN

Dijous 23 Abril 2015

Moltes històries, esforços i il·lusions ens han arribat al 6è Concurs de podcast - Contes del Món, procedents d'escoles, instituts, universitats, centres de normalització lingüística, ampa's, moviments socials i persones que han participat a títol individual. Els darrers dies han estat dies intensos d'escoltar i valorar, primer per part d'un jurat format per sis persones del món de l'educació, la cultura i la comunicació, i posteriorment per part dels internautes, que han tingut deu dies de votació popular online. Relats interculturals, originaris dels pobles indígenes, lluites per un habitatge digne, aventures i desventures del fet migratori, el reconeixement dels drets dels infants i de les dones, tot això i més, hem pogut escoltar i en un breu ho podrem fer en forma de llibre i disc. Voleu saber quins són els contes finalistes?

Els finalistes de l'edició d'enguany han estat: l'AMPA Escola Joan Maragall d'Arenys de Mar, el CEIP S.Elcano de Castelló de la Plana, l'AMPA Les Moreres de Santa Fe del Penedès, l'Escola Sant Esteve de Guialbes de Vilademuls, el CEIP Germans Ochando d'Almassora, el CEIP Lluís Revest de Castelló de la Plana, l'Escola Ignasi Iglesias de Tordera, l'Escola La Muntanyeta de Barcelona, l'Institut Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès, l'Institut Miquel Peris de Castelló de la Plana, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona, l'Institut Roquetes de Roquetes, l'Universitat Picardie Jules Verne d'Amiens (França), i els Centres per a la Normalització Lingüística de Barcelona, Calella, Girona, Móra d'Ebre, Tarragona i Tortosa. En total, 19 comunitats educatives de 15 municipis diferents de Catalunya, el País Valencià i França.

El sisè llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món -el premi del certamen- recollirà els següents 24 contes, una bona representació dels gairebé 100 relats participants. Aquesta sisena publicació formarà part de la col·lecció de llibres-cd de contes d'arreu del planeta Terra, unes obres col·lectives fetes amb l'estima i l'esforç de petits i grans.


Des de COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la feina realitzada a totes les comunitats educatives que han participat a la sisena edició del Concurs de podcast - Contes del Món. Perquè, hagin estat finalistes o no, poden estar satisfetes del treball realitzat, del procés creatiu, que de ben segur ha estat ric a nivell humà i a nivell d'aprenentatges significatius, ja sigui al centre educatiu, a casa o al col·lectiu. Desitgem continuar escoltant i contant el món amb vosaltres, perquè de ben segur que tenim moltes coses que contar. És per això que us animem a participar en la propera edició, que ja serà la setena. Gràcies i endavant!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies