Titular notícies

EL JURAT MÉS DIVERS I AMB MÉS ACCENTS DEL CONCURS DE PODCAST 2014/15

Dimarts 24 Març 2015

Us imagineu juntes persones vinculades a la lluita per una educació digna i en català, del món del circ, de l'economia solidària, dels mitjans de comunicació alternatius del País Valencià i de les Illes Balears, així com una persona responsable de la llengua del pais? Doncs és possible, gràcies a que totes aquestes persones -que encara no coneixeu- formen part del jurat del 6è Concurs de podcast - Contes del Món. Ells són en Jaume Sastre, membre de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears; en Tortell Poltrona del Circ Cric i de Pallassos Sense Fronteres; en Jordi García, de la Xarxa d'Economia Solidària (XES); l'Eduard Ferrando, periodista de La veu del País Valencià; na Glòria Franquet, conductora del programa infantil "L'Ou Blau" d'Ona Mediterrània; i l'Àngels Guerrero, Cap del Servei de Recursos Lingüístics de la Direcció General de Política Lingüística.

En aquests cinc anys de certamen 30 persones del món de l'educació, de la cultura i dels mitjans alternatius han assumit la responsabilitat d'escoltar i valorar els més de 600 contes participants. Han estat membres del jurat animadors com el recordat i estimat Oriol Canals, periodistes que porten anys i panys al món de la ràdio com en Cinto Niqui, persones com en Vicent Moreno i en Jaume Mateu, presidents respectius d'Escola Valenciana i de l'Obra Cultural Balear, representants de les famílies organitzades com l'Àlex Castillo, president de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC) i activistes del món cooperatiu i dels mitjans lliures com l'Elba Salas, membre de La Ciutat Invisible i l'Anna Pujol del diari La Directa.

Aquest any els membres del jurat del 6è Concurs de podcast - Contes del Món són:
 
jaume sastre tortell poltrona
Jaume Sastre, 
membre de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears.
 
Tortell Poltrona,
del Circ Cric i de Pallassos Sense Fronteres.
 
gloria franquet angels guerrero
Glòria Franquet, 
conductora del programa infantil "L'Ou Blau
d'Ona Mediterrània (Mallorca).
 
Àngels Guerrero, 
Cap del Servei de Recursos Lingüístics de la
Direcció General de Política Lingüística.
 
jordi garcia eduard ferrando
Jordi García,
membre de la Xarxa d'Economia Solidària (XES) 
i de la cooperativa Apòstrof.
 
Eduard Ferrando, 
periodista i Cap del Departament de
Llengua del diari 
La veu del País Valencià.
 
 
Tot just, aquestes sis persones, tenen una setmana per valorar el centenar de contes que han participat en la present edició i triar els 50 contes semifinalistes. Una vegada tinguem la seva resloució, del 7 al 17 d'abril els podrem escoltar i votar. Us avancem que cada compartició via Facebook i Twitter de les històries sel·leccionades representarà un vot. Les 24 històries més votades formaran part del sisè llibre i disc dels contes del món.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies