Titular notícies

EN RAH-MON ROMA ANIMA L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM? A CASTELLBISBAL

Dilluns 8 Desembre 2014

El dimarts 2 de desembre gairebé 150 alumnes de l'Escola Benviure de Castellbisbal van xalar de valent amb l'espectacle Cooperem o competim? que l'animador Rah-mon Roma i en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, van portar damunt de l'escenari amb la companyia dels diferents personatges tibetans que apareixen al llarg de la història. Una història on no només en conten una història i ens canten cançons, sinó que nosaltres podem ser els protagonistes de la mateixa, sempre i quan cooperem per a recuperar la felicitat del poble.

"Diu que una vegada hi havia un poble situat en una vall del Tibet. Aquest era un poble gris, sense alegria, sense jocs, sense pessigolles, sense abraçades ni petons, sense música i sense danses; els nens no jugaven i les rialles havien deixat d’existir per deixar pas només al silenci i la tristesa. I és que aquell poble feia molts i molts anys que havia perdut una cosa molt valuosa, potser la més valuosa de totes, però que no es pot comprar ni amb tot l’or del món. Sabeu què és? La felicitat!" És així com comença aquest espectacle que compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.
 
Rah-mon Roma a Castellbisbal Rah-mon Roma a Castellbisbal

Les cinc classes de 3er i 4rt de Primària d'aquesta escola de Castellbisbal van participar activament amb l'animador Rah-mon Roma per a recuperar la felicitat perduda, malgrat els entrebancs que tres gegants els anaven posant al llarg de la història. Perquè no només pels més petits són els contes i les cançons, oi?

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies