Titular notícies

AQUEST NADAL, REGALA LA COL·LECCIÓ DEL LLIBRE-DISC DE CONTES DEL MÓN

Dimarts 9 Desembre 2014

COMSOC - Comunicació Social fa sis anys que organitza el Concurs de podcast - Contes del Món en el que participen comunitats educatives d’arreu dels Països Catalans. Es tracta d’una iniciativa que recupera els contes dels nostres pobles de la mà de l'alumnat dels centres educatius que les recullen, les escriuen amb el seu toc personal, les graven en àudio, amb els seus recursos sonors i les seves veus, i les dibuixen. Amb tot plegat publiquen els llibres i discs del concurs.

Però també els més grans participen del concurs, com ho van fer l’any passat els i les alumnes de català del Consorci per la Normalització Lingüística de Catalunya explicant històries com "La llavor". I a més, enguany, no ens hem quedat només als Països Catalans sinó que hem traspassat fronteres, per primera vegada rebrem històries en català de l'altra costat de l'Atlàntic, doncs els alumnes de català de la Universitat de California a Los Àngeles s'han inscrit per participar en l'edició d'enguany.
 
L'altra novetat és que hem apostat per afegir un ingredient nou al concurs animant als moviments socials a participar-hi. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona i integrants del col·lectiu Via Pere IV del barri del Poble Nou, per exemple, ens explicaran les seves històries de lluita participant en el concurs de 2015.
col·leccio llibres contes del mon

Totes les històries de tots els concursos realitzats han passat per un procés de selecció i votació i els àudios dels contes escollits com a guanyadors són publicats anualment en un llibre-disc juntament amb el text, un dibuix dels autors i una foto del participant o del col·lectiu. Han passat pel jurat del concurs persones tan singulars com Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana i Àlex Castillo, president de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC), i aquest any comptem ni més ni menys que amb Jaume Sastre, membre de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, que va realitzar una vaga de fam de 40 díes aquest any per protestar contra el Tractament Integrat de Llengües o TIL (conegut popularment com el decret del trilingüisme) impulsat pel govern popular de José Ramón Bauzá.
 
Enguany, ja hem tancat inscripcions al concurs però esperem que t’inspiris o facis inspirar els col·lectius dels quals formes part o els teus familiars regalant una col·lecció del llibre i disc de Contes del Món: cinc llibres amb els seus cinc discs i les 120 històries guanyadores dels últims cinc anys. Anima’t a llegir-les, a escoltar-les i a regalar-les!

Pots comprar online la col·lecció o bé contactar amb nosaltres abans del dia 19 de desembre per gaudir d’un bon descompte nadalenc a través del e-mail marta[@]comsoc.cat

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies