Titular notícies

LA PAH BARCELONA S’INSCRIU AL 6È CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN

Dimecres 3 Desembre 2014

Des de COMSOC - Comunicació Social vam participar la tarda de dimarts 2 de desembre en una de les assemblees setmanals de la PAH Barcelona i durant la qual ens van donar un espai per presentar el 6è Concurs de podcast - Contes del Món. Després de la intervenció d'en Damià Caro i d’una lectura col·lectiva de la Història d’en Pau, conte escrit per l'alumnat de l’Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles -que ens explica com el protagonista va trobar-se en la situació d’haver de viure al carrer i ocupar una casa- la PAH Barcelona va decidir inscriure’s al concurs d’enguany a través del suport de les persones que col·laboren en la campanya “Amb 1 euro, 1 beca”.

Silvia González (a la foto), membre de la PAH Barcelona i directora del documental “Sí SE PUEDE. Siete días en PAH Barcelona”, dinamitzarà un taller de contes amb els membres de la plataforma per tal d’escriure un conte col·lectiu, enregistrar-lo i presentar-lo al concurs abans del 20 de març. Amb la intenció de demostrar que avui, sí es pot!
 
pah barcelona silvia gonzalez

Fotografia de l'assemblea d'ahir de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Barcelona, al nou local del c/ Leiva nº 44 de Sants.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies