Titular notícies

L'ORIOL CANALS ESTRENA L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM? A ALELLA

Dimecres 19 Novembre 2014

El 15 de novembre l'Oriol Canals ha animat l'espectacle Cooperem o competim? per primera vegada, i ho ha fet a la Plaça de l'Ajuntament d'Alella. Petits i grans s'ho han passat d'allò més bé! Al final de l'espectacle la Júlia, una nena del poble, ens ha comentat "és el millor conte que he sentit mai".

L'actuació s'emmarcava en les "Mirades al Món. Jornades de cooperació internacional. No hi ha dret!" que el consistori havia organitzat, i conjuntament amb la xocolatada de comerç just l'espectacle cantat i contat per l'animador Oriol Canals, basat en la història tibetana de l'Ocell de la felicitat, va endolcir la festa de la cooperació als més petits i també als més grans.
 
Oriol Canals a Alella Oriol Canals a Alella

El nou espectacle "Cooperem o competim?" que us proposem des de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social ha estat produit per Oriol CanalsCarles CuberesRah-mon RomaJordi Tonietti i Damià Caro, i compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies