Titular notícies

ELS CONTES I LES CANÇONS D'ARREU DEL MÓN ARRIBEN A CANOVELLES AMB EN RAH-MON ROMA

Dimecres 19 Novembre 2014

L'animador Rah-mon Roma va dinamitzar una Diada dels Contes del Món a la Biblioteca Frederica Montseny del municipi. Una sessió íntima, plena de contes i cançons d'arreu del món, explicats amb la sensibilitat humana i musical d'en Ramon. L'acte es va poder celebrar gràcies a l'Ajuntament de Canovelles i al suport de la Diputació de Barcelona.

En Rah-mon va explicar, entre d'altres, la història brasilera d'en Yací i Curumin, un relat recollit i treballat per l'alumnat del CEIP Elcano de Castelló de la Plana i que ha arribat, entre d'altres llocs, a Canovelles gràcies a la veu i l'entusiasme d'en Rah-mon. Aquesta és la màgia dels contes, que arriben d'un lloc a un altre a través del vehicle comunicatiu per excel·lència dels humans: la paraula.
 
Rah-mon Roma a Canovelles Rah-mon Roma a Canovelles

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 600 històries participants al Concurs de podcast – Contes del món durant les cinc edicions en les què han treballat més de 6.000 infants, jovesi adults dels Països Catalans.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies