Titular notícies

PRESENTEM CONTESDELMON.ORG EN UN ESMORZAR COOPERATIU AL GRUP ECOS

Dilluns 3 Novembre 2014

El divendres 10 d'octubre en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va amenitzar un esmorzar cooperatiu al Grup Ecos titulat "El conte com a eina de transformació social" que ens va permetre presentar el Concurs de podcast - Contes del Món a la nova família que ens acull i amb els qui des del mes de setembre compartim espai de treball a través de LabCoop. No hi havia cafè ni pastes, però sí moltes ganes de compartir una bona estona amb el tema que teníem sobre la taula: recuperar les històries que sobreviuen al pas del temps també és una forma de lluita.

Ens vam reunir 10 persones que formen part de la XES - Xarxa d'Economia Solidària, i de cooperatives i col·lectius com ApòstrofGATS - Grups Associats pel Treball SocioculturalA3editions, UpSocial, i AESCO. En Damià va dinamitzar l'esmorzar amb el suport d'una presentació projectada, el vídeo Tot un món - Contes del món a l'Escola Sant Esteve de Guialbes, i amb una activitat que va acabar amb l'enregistrament -per part de les assistents- de la "La història d'en Pau", que ara podeu escoltar. Aquesta és una història que podria ser real, però que ha estat creada per alumnat de 2on de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles (Lleida) i que està publicada al IV llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món.
esmorzar cooperatiu ecos

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies