Titular notícies

INSCRIU-TE AL 6È CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN I EXPLICA'NS LA TEVA HISTÒRIA!

Dimecres 1 Octubre 2014

Aquest curs escolar 2014/15 petits i grans tenim moltes històries que contar dels nostres pobles, tradicions i lluites i us convidem a fer-ho participant a la sisena edició del Concurs de podcast - Contes del Món. Podeu participar-hi de forma individual o col·lectiva, ja sigui a través del centre educatiu on estudieu Primària, Secundària o Batxillerat o bé a través de la Universitat, l'Escola d'Adults, el Centre de Normalització Lingüística, o l'Escola Oficial d'Idiomes de la que en sou alumnes. Com a novetat, també us convidem a participar als que formeu part d'un moviment social, entitat, associació de veïns i veïnes o col·lectiu organitzat perquè ens expliqueu, en forma de conte, tot allò que esteu fent per canviar el món. Us animem, doncs, a recuperar contes populars arrelats als pobles de la Terra i també a crear-ne de nous que parlin dels nostres temps de lluita per la justícia, la dignitat i la pau.

Fins el 19 de novembre us podeu inscriure per a participar en aquest concurs que compta amb la complicitat de diferents ràdios amigues i que té premis: formar part d'un llibre i disc i de l'espectacle d'animació que produim cada any des de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social
 
Us recomanem que us llegiu atentament les bases de la sisena edició del concurs i si voleu aprodunfir una mica més en el treball pedagògic, de com portar el concurs a l'aula per a treballar les competències bàsiques, us podeu baixar la Guia dels Contes del Món. A més a més, també podeu copsar en vídeo l'experiència d'algunes comunitats participants al nostre canal de Youtube.

Una vegada inscrits tindreu temps fins el divendres 20 de març per enviar la vostra obra sonora i il·lustrada. Posteriorment, un jurat format per sis persones del món de la cultura, de l'educació, la comunicació i els moviments socials triaran els 50 contes semifinalistes que optaran a formar part dels 24 contes que integraran el sisè llibre i disc dels Contesdelmon.org. Una tria que la farem entre totes, a partir del 7 i fins el 17 d'abril, a través d'una votació popular online.
contes del mon video
 
I tu, què contes?

Omple el 
formulari d'inscripció i explica'ns la teva història!

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies